doprava zdarma nad 6000Kč      30-denni zaruka vraceni peněz
Česká Republika
Domů /  Ochrana Osobních Údajů

Ochrana Osobních Údajů

1. Prodávající uchovává osobní údaje poskytnuté Kupujícím výlučně za účelem plnění podmínek Kupní smlouvy, za účelem zpracování elektronické objednávky, realizace objednávky, provedení plateb a k nevyhnutelné komunikaci mezi smluvními stranami po dobu deseti let.
2. Smluvní strany se dohodly, že Kupující v případě, že je spotřebitelem, je povinen oznámit Prodávajícímu v objednávce své jméno a příjmení, fakturační adresu a dodací adresu včetně PSČ, číslo telefonu a e - mailovou adresu. Smluvní strany se dohodly, že Kupující v případě, že je podnikatelem, je povinen oznámit Prodávajícímu v objednávce své obchodní jméno, adresu sídla včetně PSČ, IČO, DIČ, číslo telefonu a e - mailovou adresu.
3. Prodávající nevydá osobní údaje Kupujícího třetím osobám, s vyjímkou subdodavatele, zprostředkovatele Prodávajícího, a to pouze jen ty údaje, které jsou nutné pro úspěšné uskutečnění dodávky zboží. Prodávající postupuje při zpracování osobních údajů Kupujícího v souladě s ustanovením zákona č. 101/2000 Sb.o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů. Objednáním zboží prostřednictvím E-obchodu na www.airzoom.cz Kupující potvrzuje, že své osobní údaje poskytl Prodávajícímu dobrovolně a souhlasí se zařazením do evidence Prodávajícího, pokud to není v rozporu s právními předpisy a rovněž se spřístupněním a poskytováním údajů třetím osobám a státním organizacím za podmínek v rozsahu ustanoveném právními předpisy.
4. Kupující souhlasí se zpracováním a použitím svých osobních údajů za účelem přímého marketingu Prodávajícího po dobu deseti let. Kupující má na základě bezplatné písemné žádosti doručené na adresu Prodávajícího právo vyžadovat potvrzení, zda jsou nebo nejsou osobní údaje o Kupujícím zpracovávány a u Prodávajícího žádat o odstranění svých osobních údajů.
5. Kupující souhlasí, aby Prodávající pověřil zpracováním osobních údajů třetí osobu.
6. Kupující prohlašuje, že veškeré jím uvedené údaje jsou pravdivé. Kupující prohlašuje, že si je vědom důsledků v případě uvedení nepravdivých údajů, kdy by toto chování mohlo být klasifikováno jako trestný čin.
7. Kupující splnomocňuje Prodávajícího k ověření poskytnutých informací o kreditní kartě v příslušném call-centru banky anebo společnosti, která kreditní kartu vydala.
8. Kupující je oprávněn písemně odvolat poskytnout souhlas se zpracováním osobních údajů
9. Kupující je seznámen s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. Prostřednictvím nastavení svého webového prohlížeče může kupující jednotlivé cookies ručně mazat, blokovat nebo zcela zakázat. Pokyny, jak můžete soubory cookies odmítnout nebo vymazat, najdete v sekci "Nápověda" vašeho webového prohlížeče.
Vyhledávání
Jordan FutureNike KawaKD Trey 5Nike Marxman PremiumNike Air Max 2017Nike HypervenomNike Roshe OneNike DunkNike Air TrainerNike FI BermudaNike Air BerwudaAir Jordan 6Converse x Missoni All Star ChuckNike Romaleos 3Nike Air ZoomNike Air FoamdomeNike SB DunkNike Air Zoom Pegasus 33Nike SolayNike Sunray Adjust 4Nike SB BlazerNike Force Trout 3 ProJordan Hydro 6Converse x PatBo Chuck Taylor All StarNike HuaracheNike Hyperdiamond 2Converse ProAir Jordan Retro 6Nike Air HuaracheNike SFBJordan HydroConverse DeckstarNike Lunar Force 1Nike Revolution 3Converse x WoolrichConverse Chuck IINike Air Max 95Nike Flex Show TR 5Nike Air Max Audacity 2016Nike Air Force 1 07Nike Huarache PrintAir Jordan 1Nike CortezLeBron XIVKD 8Jordan Retro 1Nike AlphaNike Zoom DNike SB Zoom JanoskiConverse BreakpointNike LunarGlide 8Nike BenassiAir JordanJordan J23Nike PrestoNike LunarStelosNike Air Max TavasNike Air Max SequentJordan ExtraConverse Chuck TaylorNike Air PrestoNikeCourtNike Air Force 1 FlyknitNike Vapor Shark 2Jordan HorizonLeBron XIIINike SB Check SolarsoftJordan ImpactNike Flex Experience 5Nike Air Force 1 UltraConverse QuantumNike Sock DartConverse All StarNike Air Force 1Air Jordan 12Jordan AcademyNike KwaziNike Air Pegasus 89Nike Zoom Winflo 3Nike LeBronAir Jordan 4Nike Air Max ZeroNike Air Max 90Nike Little Posite ProNike Magista Obra IIJordan EclipseJordan Westbrook 0.2Jordan CP3Converse One StarNike Lunar SkyeluxNike Vapor Speed 2Converse ThunderboltNike Air Max 1 UltraNikeLabAir Jordan 13Nike Tennis Classic PremiumNike MercurialNike InternationalistNike SB Zoom BruinJordan FormulaNike Air Max TheaNike Air Zoom Elite 8Jordan RevealNike Hyperdunk 2016Converse Chuck Taylor All StarConverse x Stussy One StarConverse CONSConverse x John Varvatos ChuckNike Huarache VNike Air Max 1Nike Force LunarbeastNike Zoom KD 9Nike Air Zoom SpanJordan Super.Fly 5Nike KobeNike Metcon 3Converse Jack PurcellAir Jordan 3Nike SB Portmore
Copyright © 2019 www.airzoom.cz. Powered by Nike Boty E Shop